carcarpit
cart
0 Tovar
0 EUR
wipeCart
DESIGN GUMENÉ AUTOKOBERCE (1319)

DESIGN GUMENÉ AUTOKOBERCE

Mnohých našim zákazníkov chceme vyhovieť požiadavkám extravagantnou kombináciou gumenej rohože s nubuck lemovaním. Tí, ktorí nemajú radi textilné autokoberce, ale radšej sa im páčia gumové autorohože, máme dizajnérsky jedinečné ponuky.  Máme dostupné rôzne farby autokobercov čierne, sivé, béžové, červené a voliteľné farby lemovania: normál čierne, nubuck sivé, nubuck béžové, nubuck červené komu sa čo hodí farebnosťou do interiéru vozidla. Design gumená rohož je autokoberec bez okrajov, ktorý zároveň poskytuje ochranu a robí váš interiér vozidla jedinečným. Tvar autokobercov je prispôsobený interiéru vozidla.

Je to jedinečný produkt, ktorý naša spoločnosť uviedla na trh po dlhšom experimente.

Gumené autorohože strihané na mieru, sa odlišuje od bežnej, všeobecne známej a používanej gumenej rohože tým, že jeho okraje sú obšité nubuck koženou lemovkou.

Tento produkt je vysoko odporúčaný tým, ktorí chcú namiesto gumenej rohože použiť niečo viac exkluzívnejšieho a designovavšieho. Odporúčame tiež majiteľom automobilov, ktorým k novým vozidlám výrobcovia nedodávajú autokoberce.

Ďalšie produkty