carcarpit
cart
0 Tovar
0 EUR
wipeCart
Naše produkty - internetový obchod


NAŠA HISTÓRIA
MINULOSŤ SÚČASNOSŤ BUDÚCNOSŤ

Naša firma bol založená na komerčné účely s cieľom dodávať autodoplnky pre autosalóny a v prvých rokoch našej činnosti sme sa zaoberali iba distribúciou gumových rohoží. V roku 2010 sme po rozsiahlom zvážení otvorili obchodnú prevádzku s využitím dostupných zásob: využili sme informačné technológie 21. storočia na spustenie internetového obchodu. Preto sme považovali za potrebné rozšíriť našu ponuku autodoplnkov: okrem gumených autokobercov sme tiež začali vyrábať a predávať textilné autokoberce a vaničky kufra do batožinového priestoru. V roku 2014 prišiel nový vietor do života našej spoločnosti. Po zakúpení vhodného technického vybavenia sa začala výroba textilných autokobercov vo vlastnej réžii. Naším cieľom je byť schopný uspokojiť potreby, požiadavky a nápady našich zákazníkov z kvalitných surovín v krátkom čase.

Naša výroba textilných autokobercov sa snaží neustále znovu a znovu vyvíjať a zdokonaľovať svoj technologický postup od prvých krokov výroby, aby ponúkla novým a vracajúcim sa zákazníkom široký výber kobercov do všetkých značiek a typov motorových vozidiel. Preto naša ponuka v tejto oblasti sa preto neustále rozširuje a rozširuje: s novými lemovkami, dizajnovými nášlapníkmi , farebnými fixačnými prvkami. Naša vlastná výroba nám umožňuje okrem iného plniť aj individuálne požiadavky a nápady našich zákazníkov: napríklad vami navrhnuté vlastné výšivky na koberci, koberce vyrobené podľa vzoru a strihu poslaných zákazníkom, riešenie problému fixácie, kotvenia v prípade u vozidiel bez kotviacich bodov.


Okrem kvalitných materiálov a surovín hladký priebeh výrobných procesov zabezpečujú naši siedmi kolegovia. Každý krok výrobného procesu spočíva v rukách týchto zamestnancov: krajčírsky strih, lemovanie, našívanie nášľapníkov, pečenie výšiviek . Náš kolektív každý týždeň pracuje na tom, aby boli naši zákazníci stále spokojní.

Krajčírske vzory sú nevyhnutnou súčasťou výroby textilných autokobercov. Aj v tejto oblasti považujeme za dôležité nielen presnosť, ale aj to, aby boli naši zákazníci spokojní pri vkladaní a používaní koberca v aute. Máme k dispozícii viac ako 1500 strihových vzorov, čo zaručuje, že koberec je úplne rozmerovo presný.

Flexibilita a otvorenosť našich kolegov voči novým trendom, ako aj naše skúsenosti získané v priebehu rokov, umožnili v roku 2014 zahájiť výrobu klasických kobercov spolu s výrobou rebrovaných kobercov.

Vysoký záujem o ponuku nášho internetového obchodu, zvýšené objednávky nás viedli k ďalšiemu rozšíreniu našej ponuky autodoplnkov. Preto sme popri už známych výrobkoch začali uvádzať na trh nové výrobky.

Rozšírenie výrobného oddelenia a nárast objednávok so sebou priniesli aj zmenu prevádzkových nových priestorov na podstatne väčšie a v roku 2017 sme sa presťahovali kompletne: vedenie, výroba, skladovanie a miesto osobného odberu sme dostali pod jednu strechu. To všetko znamenalo nielen to, že práca sa zefektívnila, ale aj to, že sme mohli držať väčšie zásoby gumených rohoží a že naši návštevníci už mali k dispozícii ukážku autodoplnkov.


Avšak okrem maloobchodu sme neodsunuli do pozadia ani veľkoobchod. Neustále dostávame množstvo objednávok a otázok z autosalónov a spoločností, ktoré považujeme tiež za dôležité, ako keď sme zakladali našu spoločnosť.



Prečo si vybrať nás?

  • máme viac desaťročných skúseností
  • svoju prácu robíme s odbornosťou
  • spoľahlivosť a široký výber
  • kvalitné a prvotriedne výrobky
  • výrobky s presnou mierou
  • záruka na objednané výrobky
  • osobný odber od GLS služby
  • zabezpečujeme objednávky na individuálnu požiadavku
  • k dispozícii call centrum
  • priaznivé a dostupné ceny

Veríme, že náš ponúkaný široký sortiment autokobercov a autodoplnkov uspokojí vaše potreby a nároky!Naši partneri

Naši partneri
gledring
gumarny
pphfrogum
rezawplast
rigum