carcarpit
cart
0 Tovar
0 EUR
wipeCart
KIA VANIČKA DO KUFRA(42)

KIA VANIČKA DO KUFRA

 

Načo slúži tento výrobok?

Určite ste obávali pri väčšom nákupe cestou domov, že sa vám taška s nákupom vysype. Mali ste obavu, že nielen nakúpený tovar budete mať rozsypaný v kufri, ale že sa vám môže niečo vyliať so zanechaním fľaku na čalúnení kufra. V záujme toho, aby ste tomu predišli ponúkame vám riešenie na našej webstránke zaobstarať si tovar pod názvom vanička dokufra. Vaničku do kufra vám odporúčame aj v prípade, ak kufri auta prevážate svojho domáceho miláčika, alebo zabezpečujete prepravu krehkých materiálov a prepravu nie najčistejších materiálov.


Vo všeobecnosti hlavné črty produktu


Vanička do kufra je s presnou mierou, špeciálne navrhnutá pre konkrétnu značku auta. Takže po nákupe sa nemusíte obávať toho, že musíte strihaním prispôsobovať výrobok alebo znižovať jeho veľkosť. Umiestnenie zakúpeného výrobku je veľmi jednoduché: výrobok musí byť umiestnený na koberci kufra auta. Pred umiestnením výrobku sa však odporúča povysávať továrenské textilné čalúnenie, alebo ak sú nečistoty, vyčistite ich vhodným odstraňovačom škvŕn.

Ak máte nečistoty na továrenskom čalúnení pokrývajúcom batožinový priestor, ktoré sa dajú odstrániť len zdĺhavou, ťažkopádnou prácou a je zaručené, že vanička do kufra do batožinového priestoru vás nesklame, pretože nielen chráni pôvodné čalúnenie, ale tiež uľahčí a zjednoduší proces čistenia. Vzhľadom na hmotnosť výrobku je veľmi ľahké ho vkladať a vyberať z kufra pri čistení. Použitie hadice na čistenie je dokonale vhodné, ako aj čistenie pod vysokým tlakom. Čo by ste mali vedieť pred nákupom našich vaničiek do kufra: okrem presnej miery, sú bez zápachu, čo znamená, že nesmrdia gumou, nepáchnu a majú protisklzové vlastnosti. Jednou z ich vlastností je, že majú prírubu: výška hrany je medzi 3 a 5 cm. Ďalšou dôležitou funkciou vaničky do kufra je, že zachytáva unikajúce kvapaliny alebo roztápajúci sa sneh, napríklad z lyží, topánok, a nazbieraná bahnitá voda môže byť rýchlo vypudená jediným pohybom.

Z akého materiálu sú vyrobené? Aké sú moje možnosti?


V našom internetovom obchode si môžete objednať vaničky do kufra pre takmer všetky značky domácich i zahraničných automobilov. Pre väčšinu typov áut si môžete tento výrobok kúpiť len v čiernej farbe, ale existuje niekoľko výnimiek (napríklad niektoré typy BMW, Opel, VW), ktoré je možné objednať aj v béžovej farbe. Pri nákupe si môžete vybrať z troch druhov materiálov a trojakej kvality vaničiek.

Charakteristika ich vlastností je nasledovná:


• Plastová vanička do kufra vyrobená z pružného TPE plastu. Stredná vrstva je opatrená s protišmykovou vložkou.


• Gumená vanička do kufra je vyrobená z gumeného materiálu, ktorá je odolná voči mechanickému poškodeniu. Celý povrch je pokrytý protišmykovou vrstvou a vysokým okrajom.


• Design gumená vanička do kufra je vyrobená z tej istej gumy, ako gumené autokoberce v strede vaničky do kufra sa nachádza vylisovaný vzor auta. Okraj výrobku je menší, cca. 1-1,5 cm.


• Exkluzívne gumené vaničky do kufra: nie sú k dispozícii pre každú značku vozidla, v prvom rade ich odporúčame najmä tým, ktorí považujú za dôležité, že keď otvoria batožinový priestor naskytne sa im jedinečný dresingový pohľad. Vanička je vyrobená z kvalitnej gumy s okrajom poskytujúca estetický vzhľad.

Ďalšie produkty