carcarpit
cart
0 Tovar
0 EUR
wipeCart
VOLVO GUMENÉ AUTOROHOŽE(27)

VOLVO GUMENÉ AUTOROHOŽE

 

Autorohože od nás sú dostupné počas celého roka, pretože vodičom je koberec neodmysliteľnou súčasťou svojho auta. Je to tovar, ktorý je využiteľný v každom ročnom období a je prispôsobený rôznym podmienkam počasia, chráni vaše auto pred vlhkosťou a znečistením. Popri presných mierach kobercov na podlahu auta a zaručenej kvalite je dôležité, že si môžete vybrať ku každej značke auta z viacerých dresingových ponúk kobercov, ktoré sú pre vás najvyhovujúcejšie. Gumené autokoberce sú dovážané z viacerých európskych štátov s rôznymi desingovými vzormi (kockované, dezény pneumatík a vzory plastových medníkov) na vysokej kvalitatívnej úrovni. Na našej webstránke popri klasickej čiernej farbe gumených autokobercov k niektorým značkám aút vieme ponúknuť autokoberce aj v béžovej farbe.

Vlastnosti produktu


Hoci sú rôzne vzory, ale podstatné a hlavné znaky kobercov sú rovnaké: sú bez zápachu, majú továrensky vyrobené fixácie a disponujú protišmykovými vlastnosťami čo je pri riadení motorového vozidla základnou podmienkou bezpečnosti jazdy. Sú vyrobené s okrajom 1,5 cm, ktoré v zimných mesiacoch počas sneženia zabraňuje presakovaniu vody na podlahu čalúnenia vozidla. Umiestnenie zakúpeného výrobku je veľmi jednoduché: výrobok musí byť umiestnený na podlahe auta a nie potrebné žiadne náradie, vzhľadom k tomu, že koberec je vyrobený na presnú mieru vášho vozidla. Údržba koberca nie je vôbec náročná, môžete použiť umytie hadicou, ako aj vysokotlakým náradím. Medzi zákazníkmi často kladené otázky patrí, aká je životnosť gumených autokobercov. Na túto otázku je ťažko zodpovedať, pretože sú rôzne vplyvy a okolnosti podmieňujúce ich životnosť (napr. používaná obuv). Životnosť gumených autokobercov viete predĺžiť ich sezónnym používaním. Kým na jar, v lete a v skorú jeseň budete mať v aute textilné autokoberce, ktoré si môžete zostaviť na našej webstránke podľa vlastného vkusu pre zvýšenie elegantného vzhľadu interiéru vo vašom vozidle.

Ktorý druh koberca si vybrať?


Normál gumené autokoberce - vhodné na každodenné používanie s kockovaným vzorom a zabezpečený továrenskými fixačnými prvkami a perforáciami.


Dresingové gumené autokoberce - tiež vhodné na každodenné používanie s kockovanými, alebo so vzormi plastových medníkov dopĺňa design vášho auta.


Exkluzívne gumené autokoberce - dresingovo exkluzívne autokoberce, ktoré dajú vášmu vozidlu interiérovo elegantný vzhľad. Vyznačujú sa dezénovými vzormi pneumatík a lahodnou vôňou po vanilke. Koberce obsahujú továrenské fixačné prvky bezo zvyšku. V porovnaní s normál autokobercami pre niektoré typy vozidiel výrobca zabezpečuje také koberec, ktoré na strane vodiča siahajú až po čelo sedadla, čim chránia čalúnenie.


Relaxačné gumené autokoberce - pre viacerých patria medzi obľúbené, pretože nielen chránia pôvodné čalúnenie na podlahe sedadla, ale siahajú skoro po sedaciu časť sedadla a tým chránia čalúnenie čela sedadla.


Skladové zásoby – naša spoločnosť disponuje pomerne veľkými skladovými zásobami gumených autokobercov nezávisle od druhov, preto vám vieme zabezpečiť dodávku v krátkom čase. Je možné, že na sklade práve nemáme vami objednaný tovar, dokážeme ho zabezpečiť v horizonte max. 1,5 týždňa.

Ďalšie produkty