carcarpit
cart
0 Tovar
0 EUR
wipeCart
3D GUMENÉ AUTOROHOŽE (667)

3D GUMENÉ AUTOROHOŽE - No.77 - 3D GUMENÉ AUTOROHOŽE - 3D Proline

 Mnohí majitelia automobilov si myslí, že jednoduché gumené gumové rohože nie sú schopné poskytnúť širokú ochranu podlahy auta, pretože nemá dostatočnú výšku okraja- prírubu. Vďaka vysokému okraju však dokáže zadržať vodu a blato z topánok v daždivom a zasneženom počasí, čím chráni látkové čalúnenie vozidla pred znečistením. Vyznačuje sa vysokou odolnosťou proti rôznym poškodeniam.

Je to prémiový produkt: vyrobený z vysoko kvalitného materiálu - TPE gumy. Vďaka inovatívnej výrobnej metóde je rozmerovo presný a kopíruje tvar podlahy vozidla, dostupná v čiernej farbe a osadenými fixačnými prvkami. 3D gumové autorohože dokonale plnia nasledovné funkcie: zbiera blato, kamienky, vodu a iné nečistoty, pričom plne zachováva eleganciu interiéru. Vysoký okraj koberca zabezpečuje, aby z topánok odkvapkávanie kontaminácie zostali na koberci.

Nemusíte mať žiadne obavy, že zakúpené koberce na podlahu vášho vozidla nebudú pasovať, pretože rozmerovo sú presné pre každú značku vozidla a kopírujú tvar podlahy každého auta. Výrobcom použitá laserová technológia zaručí, že koberce v konkrétnom type auta na milimeter presne zapadajú.

3D gumové autokoberce majú na povrchu protišmykovú zónu, ktorá zabezpečuje bezpečnosť jazdy. Tento štýlový doplnok vo vašom aute bude nielen jedinečným doplnkom, ale jeho jednoduché vloženie, jednoduché čistenie zabezpečí exkluzivitu interiéru vozidla. Produkt je bez zápachu.

Ďalšie produkty